Verbandschoenen

Als u geopereerd bent aan uw voeten en deze nog in het verband zitten, of als u wegens oedeem (met dreiging tot wondjes) geen schoenen kunt dragen, zijn verbandschoenen de oplossing. Verbandschoenen is een verzamelnaam voor verschillende soorten tijdelijke schoenen. Het gaat daarbij om confectie verbandschoenen, die in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn: bijvoorbeeld in verschillende breedte- en hoogtematen. Ook kan het gaan om speciale uitvoeringen met ‘zwevende’ tenen of uitsparingen voor de hiel. Van Dijk Voet & Zorg levert verbandschoenen van de merken Pulman, Somas en Bikamon.
Indien confectieverbandschoenen ontoereikend zijn, of uw voetproblemen niet op te lossen zijn in confectieverbandschoenen, dan kunnen we speciale verbandschoenen leveren. We gaan dan over tot het leveren van Voorlopig Orthopedische Schoenen (VLOS).
Meer informatie over dit specifieke product krijgt u van uw behandelaar.

Tijdens uw bezoek aan ons nemen we alle gegevens met u door, doen we een uitgebreid voetonderzoek en maken we afhankelijk van uw voetprobleem 2D en 3D afdrukken. Ook een loopanalyse behoort tot de mogelijkheden.

De levertijd van verbandschoenen is doorgaans 1 week. De meeste modellen en maten hebben we op voorraad. De verbandschoen is van zacht materiaal gemaakt, lucht doorlatend en wasbaar.